Geluid bepaalt het gevoel

Ook een gefluisterd ja-woord wordt helder opgenomen door gebruik van de juiste apparatuur.

Het belang van goed geluid

Geluid bepaalt nóg meer dan beeld het gevoel dat je ervaart tijdens het bekijken van een film. Daarom is het juist zo belangrijk aandacht te besteden aan het opnemen van het geluid.

Draadloze microfoons

Het uitspreken van het ja-woord is een bijzonder emotionele gebeurtenis en wordt daarom vaak zacht of zelfs fluisterend gezegd. Meestal voorzien we de bruidegom van een draadloze dasspeld microfoon. Zo worden de belangrijke woorden van hem en zijn bruid helder opgenomen.

Surround sound

Als een trouwfilm wordt voorzien van Dolby Surround 5.1 sound plaatsen wij extra microfoons in de trouwlocatie. Naast de camera- en draadloze microfoons, wordt op die plek waar geen geluid van wordt opgevangen een extra microfoon geplaatst. Bijvoorbeeld achterin de zaal.

Wind en geruis

Het geringste zuchtje wind kan al ruis opwekken in gevoelige microfoons. Daarom worden ze buiten allemaal van een zogenaamde windblocker voorzien. Daarnaast hebben wij voor alle zekerheid een microfoonhengel bij ons om ook buitengeluid van goede kwaliteit op te nemen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Al het laatste nieuws, ideeën, aanbiedingen, leuke projecten kun je op de voet volgen door je in te schrijven op onze nieuwsbrief

Je ben ingeschreven!

Pin It on Pinterest

Share This