Bruidsbeurzen

Nieuwsgierig naar ons?

Ontmoet Banganimation tijdens een trouwbeurs of event!

Organiseer je zelf een trouwbeurs en vind je het leuk als wij op jouw beurs staan, neem dan even contact met ons op.

Wil je alles weten over trouwreportages (film en fotografie), dan raden wij aan om een van onze informatie avonden te bezoeken.

De eerste kennismaking

Bij een bruidsbeurs maken veel bruidsparen voor het eerst kennis met ons en ons werk. Hier presenteren wij onze fotografie en/of films.

Doordat bruidsbeurzen vaak druk zijn is er soms weinig tijd voor een uitgebreider gesprek. Daarvoor hebben wij in onze eigen studio meer tijd. Bijvoorbeeld bij een nadere ontmoeting tijdens een Informatie-avond. Zo’n avond wordt door maximaal 4 bruidsparen bezocht.

Het fijnst is natuurlijk een persoonlijke (vrijblijvende) afspraak. Dan hebben wij alle gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en jullie dag goed door te nemen. In onze studio hebben we ook alles wat we ooit hebben gemaakt op het gebied van trouwen, wat ook best handig is.

Agenda

22 februari 2020 – Trouwevent Trouwens

Het trouwevent van het noorden in Hotel Restaurant Zwartewater Zwartsluis. Heb je vragen over het vastleggen van je huwelijk op film of foto? Maak kennis met ons op deze zaterdag tussen 9.30 en 16 uur .

Contactgegevens

Studio (bezoekadres)

Steenwijkerstraatweg 78-A

7942 HR  MEPPEL

Postadres

Citroenvlinder 171

7943 RG  MEPPEL

+31 522 244 099

Ga je trouwen?

Vul dan het aanvraagformulier in voor meer informatie.

Pin It on Pinterest

Share This