Over ons

“Bij jullie foto’s heb ik het idee dat ik er bij ben”

Bruidsreportages sinds 2001

 

Wanneer je jouw bruidsreportage terugkijkt dan willen wij dat je er weer bij bent. Dat je de spanning, blijdschap en andere emoties van dat moment weer voelt.

Daarom échte beelden van échte mensen. 

Banganimation

Eerlijk gezegd zijn we een stel film– en fotografiefreaks die elkaar al jaren inspireren en motiveren. Stuk voor stuk full-time professionals die leven van dit vak en wij vinden onszelf buitengewoon sympathiek en fijn om erbij te hebben 🙂

Je zult ons vaak horen kletsen over de ins & outs van al onze gadgets, onze favoriete technieken en onze (soms hele rare) ideeën. Maar vooral zijn wij mensen die het vak hebben gekozen om verhalen te vertellen en herinneringen vast te leggen.

We houden namelijk oprecht van mensen, weten hoe belangrijk en spannend jullie bruiloft kan zijn en hoe wij daar een dierbare herinnering van kunnen maken.

Filosofie

Een bruiloft kun je op verschillende manieren vastleggen. De een kiest voor een commercial stijl, de andere weer voor een Hollywood filmtrailer look en anderen voor de reality/shaky-cam manier.

Het verhaal van jouw dag heeft een houdbaarheid van decennia en misschien nog veel langer. Daarom geloven wij in een tijdloze stijl. Wij laten ons niet leiden door de actuele trends, maar vertrouwen op ons vakmanschap en onze eigen filosofie over hoe je een verhaal in beeld brengt.

Zodoende past een documentaire stijl het beste bij onze manier van verhalen vertellen. Wij observeren zonder teveel in te grijpen, maar willen er ook wel een beetje bij horen. Op die manier komt iedereen ongedwongen in beeld en zie je dat een lach ook een echte lach is.

Sjoerd

It’s not the destination, it’s the journey.

Een quote waar ik helemaal achter sta. Het avontuur zit in de reis naar jouw doel. Waardevolle herinneringen gaan juist over de kleine dingen in het leven. Zelden over de hoogtepunten zelf.

Mij gaat het om het ervaren en het zién van die momenten. Zowel in het werk wat ik doe, maar ook in mijn eigen leven. Dat maakt het belangrijk zo nu en dan stil te staan bij waar je mee bezig bent en bij wat dit betekent voor jezelf en voor anderen.

Nickie

Samen met mijn man Wouter en dochter Feda woon ik in het noordelijkste stadje van Nederland (Dokkum) in een omgebouwd boerderijtje.

Mijn stijl van fotograferen is te omschrijven als documentair met een tikkeltje eigenzinnigheid.

 

Banganimation team

Vera

Hoi , mijn naam is Vera Wapstra. Opgegroeid tussen de Friese weilanden heb ik een grote liefde voor natuur en water.

Daarnaast ben ik altijd erg creatief geweest.  Aan het Cibap heb ik de opleiding Ontwerp en media gevolgd en om daarna mijn kennis te verbreden  de bachelor Graphic communication afgerond . 

Gaan jullie trouwen?

Vul het aanvraagformulier in voor meer informatie.