Meppel is een geweldige stad

Het leven is er heerlijk, het uitgaansleven misschien nog beter en de Drentse omgeving is fantastisch. Drenthe is één van de mooiste locaties in Nederland om te gaan trouwen en de poort van Drenthe, Overijssel en Friesland. De Friese meren, Giethoorn en diverse bossen en natuurgebieden zijn vlakbij. Voor het maken van trouwreportages en fotoshoots is het daarom een cadeautje dat wij (al meer dan 10 jaar) vanuit Meppel werken.

Een bruiloft begint natuurlijk bij een passende trouwlocatie en daarvoor kunnen wij de volgende aanraden:

Chateau De Havixhorst

De Havixhorst ligt tussen Meppel en De Wijk en is de meest voor de hand liggende locatie voor een sjieke bruiloft. De keuken is van hoog niveau met een menukaart waarin de meest veelzijdige, biologische en regionale gerechten zijn opgenomen.

Trouwen in de Havixhorst De Wijk, omgeving Meppel

Dineren in de Havixhorst De Wijk, omgeving Meppel

Landgoed Overcinge

Landgoed Overcinge vinden we zelf het mooiste landgoed in de omgeving van Meppel.  Het ligt tussen bossen en glooiende weilanden, aan de rand van Havelte. Een erg mooi decor voor jullie bruiloft in een sprookjesachtige sfeer. De trouwceremonie is mogelijk bij het idyllische prieeltje in de parktuin, of in de sfeervolle en chique Rode Kamer. Daarna bruidstaart met bubbels in de Tuinzaal of op het terras misschien gevolgd door een receptie.

Trouwen in Landgoed Overcinge Havelte, omgeving Meppel

Trouwfeest op de trap van Overcinge Havelte, omgeving Meppel

ZIZO

Wil je in de stad zelf jullie bruiloft organiseren dan is ZIZO een geschikte keus. ZIZO is een officiële trouwlocatie van de gemeente Meppel zodat de ceremonie gecombineerd kan worden met een receptie of feest.  ZIZO heeft twee sfeervol ingerichte feestzalen voorzien van een eigen bar, professionele geluidinstallatie en alle denkbare faciliteiten. Daarnaast kun je je gasten culinair laten verwennen, van buffet tot een barbecue op het terras.

Trouwen in Zizo Meppel

Trouwfeest in Zizo Meppel

Fotoshoot locaties rondom Meppel

Van romantisch tot stoer en van in de natuur tot urban. Wij hebben talloze fotoshoots gedaan in deze omgeving in verschillende stijlen en meestal hoef je daar niet erg ver voor te reizen. Eigenlijk kun je hier overal mooie foto’s maken 🙂