De trouwfilm

De trouwfilm zorgt ervoor dat je jouw mooiste dag opnieuw beleeft

Er gaat niets boven film

Beelden zorgen ervoor dat je je iets herinnert. Geluid zorgt ervoor dat je er weer bij bent. Deze combinatie is de kracht van film.

Nog meer dan bij een fotoreportage moeten alle beelden naadloos in elkaar passen en ongemerkt elkaar opvolgen. Daarom leggen wij de bruiloft vast met meerdere camera’s en (draadloze) microfoons. Het liefst zonder veel ingewikkelde tools zodat wij interactie kunnen houden met alle aanwezigen.

Filmers op jullie bruiloft

Wij zijn van origine filmers en hebben daarom snel geleerd mensen op hun gemak te brengen tijdens het filmen. Een bruikbaar shot duurt namelijk wel tot 30 seconden.

Deze ervaring en die van het vertellen van verhalen gebruiken we ook in onze fotografie.

De trouwfilm

Tijdens de bruiloft worden talloze shots gemaakt die vervolgens als puzzelstukjes in elkaar worden gezet tijdens de montage.

 De trouwfilm maken wij in onze studio. Daar krijg je de film voor het eerst te zien en kun je aangeven wat je graag gewijzigd wil hebben. De Same day edit monteren wij ter plekke of in de buurt van de trouwlocatie.

Wat krijg je?

Standaard ontvang je alle ruwe filmbeelden die op de bruiloft worden gemaakt. Vervolgens kun je kiezen voor verschillende soorten filmmontages, zoals de standaard trouwfilm, de Same day edit en de Next day edit.

Voorbeelden van onze films zijn te bewonderen in ons portfolio.

Contactgegevens

Studio (bezoekadres)

Steenwijkerstraatweg 78-A

7942 HR  MEPPEL

Postadres

Citroenvlinder 171

7943 RG  MEPPEL

Ga je trouwen?

Vul dan het aanvraagformulier in voor meer informatie.