Customer’s journey

Je bent op zoek naar creatieve vakmensen die jullie bruiloft kunnen vereeuwigen, maar je hebt geen idee hoe dit in zijn werk gaat?

Bij deze een uitleg hoe jouw “customer’s journey” er bij ons uit ziet.

Tijdlijn

Voor de bruiloft
U
Voor de bruiloft
U
Voor de bruiloft
Voor de bruiloft
U
Voor de bruiloft
U
Voor de bruiloft
Voor de bruiloft
U
Voor de bruiloft
Na de bruiloft
U
Na de bruiloft
Na de bruiloft
U
Na de bruiloft
U
Na de bruiloft
U
Na de bruiloft
Na de bruiloft
U
Na de bruiloft

Op zoek

De keuze voor jouw filmer of fotograaf laat je meestal bepalen door de volgende factoren: stijl, inhoud van de diensten, de prijs en (niet onbelangrijk) de persoonlijke klik. Vervolgens zoek je contact.

Het eerste contact

Je vult het informatie-formulier in op onze website of grijpt naar de telefoon.

In beide gevallen laten we je meer weten over onze beschikbaarheid, werkwijze, tarieven en hoe alles verder in zijn werk gaat.

Op basis daarvan nodigen wij jullie uit voor een uitgebreid kennismakingsgesprek in de studio.

Kennismakingsgesprek in de studio

Tijdens deze afspraak nemen wij ruim de tijd om elkaar beter te leren kennen. Dit gaat niet alleen over de bruiloft, maar ook op persoonlijk vlak. Wij leren graag de personen achter het trouwjurk en trouwpak kennen.

De bruiloft

Wij nemen met jullie de planning door van jullie trouwdag. In sommige gevallen hebben jullie deze al redelijk in detail ingevuld, maar vaak duurt het nog een half jaar tot een jaar voordat jullie daadwerkelijk gaan trouwen en is er hoogstens een datum, trouwlocatie en tijdstip van de ceremonie bekend.

In beide gevallen nemen wij zorgvuldig door hoe jullie trouwdag eruit gaat zien, geven advies en beantwoorden eventuele vragen van jullie over bepaalde aspecten van een bruiloft.

Onze diensten

Aan de hand van vele voorbeelden tonen wij hoe jullie bruiloft eruit kan gaan zien. In onze studio hebben wij trouwalbums en trouwfilms voorhanden om hierbij te helpen.

We nemen alle diensten en mogelijkheden door die wij bieden en leggen uit wat ons speciaal maakt.

Verder leren jullie wat het betekent om een bruiloft te laten vastleggen, wat jullie opgeleverd krijgen en hoe wij werken. 

De offerte

Na het kennismakingsgesprek ontvangen jullie een offerte voor de bruidspreportage. Deze is gemaakt op basis van wat er op dat moment bekend is van jullie dagindeling. Daarom staan tarieven van extra uren ook vermeld zodat jullie op tijd kunnen inschatten wat een aanpassing in de planning financieel betekent.

Akkoord / niet akkoord

Zodra jullie aangeven dat wij de trouwdag mogen gaan vastleggen sturen wij een factuur met aanbetaling. Standaard is dit een bedrag van €350,00 per product (film en fotografie). Zodra dit op onze rekening staat wordt jullie trouwdag definitief in onze agenda vastgelegd en weten jullie zeker dat wij de dag gaan vastleggen.

Mocht de begroting niet binnen jullie budget passen gaan wij op zoek naar een oplossing. Zo kunnen wij een begroting maken die binnen jullie budget valt door de uitvoering van de reporage aan te passen (bijvoorbeeld door minder lang aanwezig te zijn op de bruilloft, wel of geen album, etc).

Ook kan het zijn dat jullie toch een andere stijl zoeken en dan proberen wij alternatieve fotografen/filmers aan jullie voor te leggen die bij jullie wensen passen en die jullie dan zelf kunnen benaderen.

De laatste puntjes op de i

Voor de bruiloft hebben wij nog een paar keer contact via mail en/of telefoon. Jullie ontvangen een link naar het digitale formulier waar jullie alle belangrijke informatie voor de bruiloft kunnen invullen. Contactgegevens van alle locaties, de ceremoniemeesters, planning van de dag, etc. Vervolgens ontvangen jullie de tweede factuur.

De trouwdag

Op de trouwdag zelf zijn wij ruim op tijd aanwezig en laten jullie alles los omtrent de planning van de dag. Dit laten jullie over aan de ceremoniemeesters en/of weddingplanner.

Het is jullie taak om volledig te genieten van de dag en in het moment te zijn. Want voor je het weet is de dag alweer voorbij.

De digitale foto’s

Na de bruiloft gaan wij aan de slag met de foto’s. Er wordt een selectie gemaakt en die foto’s worden qua stijl aansluitend gemaakt (kleur en/of zwart-wit). Wij doen wij ons best om binnen 1 maand de digitale foto’s van de bruiloft op te leveren. Jullie ontvangen dan een link naar de plek waar ze kunnen worden gedownload.

Het trouwalbum ontwerp

Zodra wij met jullie de opties voor de trouwalbums hebben doorgenomen maken wij een digitaal ontwerp. Wij bieden jullie de mogelijkheid om dit ontwerp bij ons in de studio te bekijken en gewenste aanpassingen aan te geven. Deze voeren wij ter plekke uit, zodat jullie meteen het resultaat zien van die wijziging.

Trouwalbum oplevering

Gemiddeld duurt het 6 tot 10 weken voordat het trouwalbum bij ons arriveert. Wij controleren deze in de studio op eventuele fouten of beschadigingen. Vervolgens nodigen wij jullie uit om het album te komen afhalen of wij sturen deze op.

De trouwfilm

Na de bruiloft gaan we ook aan de slag met de eventuele trouwfilm. Alle beelden die wij op de dag hebben gemaakt ontvangen jullie. Deze worden, vanwege de grote hoeveelheid, niet door ons bewerkt.

Omdat wij meestal met meerdere camera’s werken maken wij een montage van de volledige ceremonie.

Daarnaast maken wij een trouwfilmmontage. Deze bekijken jullie bij ons in de studio om eventuele wijzigingen te kunnen doorgeven.

Trouwfilm oplevering

Na het kijkmoment ronden wij de montage van de film af. De edit wordt ge-finte-tuned, wij doen kleurcorrectie en stemmen het volume van de audio op elkaar af. Vervolgens ontvangen jullie de trouwfilm en alle ongemonteerde beelden van ons.