Trash The Dress actie

September is de maand van Trash The Dress bij Banganimation. Deze maand bieden wij deze shoots aan tegen een verlaagd tarief.

Nederland

Het mooie Drenthe is buitengewoon geschikt voor een Trash The Dress shoot. We hebben bos, zand, water, oude panden, teveel om op te noemen.

Onze studio ligt op Steenworp afstand van vele mooie locaties in Drenthe, maar ook Friesland en de polder liggen op steenworp afstand. 

Le Marche, Italië

Van 9 tot 14 september zitten wij in Le Marche en kunnen ook daar jouw Trash The Dress fotoshoot doen.

Oude verlaten palazzo’s, de glooiende heuvels en de idyllische stranden van de Conero kunnen het toneel zijn voor jullie fotoshoot ervaring.

Ook kunnen we jullie stukjes Italië laten zien waar de normale toerist niet komt.

Ideeën

Met een Trash The Dress shoot maken we foto’s en eventueel film in je trouwjurk of pak maar dan ruig. (kan ook een andere jurk of pak zijn). Ga bijvoorbeeld met je bruidsjurk motorcrossen over modderige bospaden of met je mooie trouwpak op een jet-ski door het water. Alles voor de unieke plaatjes.

Investering

De investering van een standaard Trash The Dress shoot bedraagt normaliter € 500,00 Als je een shoot doet in september dan zijn de kosten € 250,00.

Als je ook een film van de shoot wil dan zijn de kosten voor de shoot, inclusief film €550,00. Normaliter begint dit bij €850,00.

Al deze bedragen zijn exclusief eventuele onkosten die wij moeten maken voor deze shoots.

De gratis Trash The Dress shoot

Iedereen die met een uniek idee komt maakt kans op een gratis Trash The Dress shoot.

Op onze fotografie website van Studio 78A kun je meer lezen over deze actie.

Meer informatie aanvragen

Als je onderstaand formulier invult, nemen we contact met je op via email of telefoon. Je bent nog aan niets verbonden.

Ik wil een

7 + 1 =

Have fun

{

Ook voor buiten heeft Banganimation ze een rijke kennis van toffe locaties. Ze durven risico’s te nemen waardoor je supergewaagde en gave foto’s krijgt!

- Friso en Annemieke

Gaan jullie trouwen?

Vul het aanvraagformulier in voor meer informatie.