Informatieavond

Heb je plannen om te trouwen? Is hij gisteren op de knieën gegaan, of heb je al een datum of misschien zelfs een locatie in gedachten? We geven je met veel plezier advies over hoe je het beste je huwelijk kan laten vastleggen.

Op bezoek bij Banganimation

Wij organiseren regelmatig een open dag of avond in onze studio voor bruidsparen. Jullie kunnen dan meer te weten komen over wat op dit moment mogelijk is op het gebied van trouwfilms en bruidsfotografie en wat er allemaal bij komt kijken.

Onder het genot van een hapje en een drankje krijgen jullie voorbeelden van trouwalbums en films te zien. Daarnaast mogen jullie al je vragen aan ons stellen. In vergelijking met de traditionele trouwbeurzen hebben wij veel meer tijd voor al jullie vragen, ook al gaan die niet over film of fotografie. Ook laten wij soms bruidsparen aan het woord die jullie voor zijn gegaan.

Onderwerpen

Tijdens een informatieavond behandelen we onder andere het volgende:

Agenda

Houd deze pagina in de gaten voor komende informatie avonden. Na de zomer starten wij het nieuwe seizoen.

Om ervoor te zorgen dat wij alle tijd hebben voor jullie vragen beperken wij het bezoekersaantal tot 4 bruidsparen.

Inspiratie

{

Voordat wij überhaupt trouwplannen hadden, zagen we op Facebook trouwfoto’s van een oud-collega voorbijkomen. We waren geraakt door de directheid en puurheid van de foto’s.

- Suzanne

Aanmelden informatie avond

Kies een info-avond die je wil bezoeken. Omdat wij veel moeite stoppen in het organiseren van deze informatieve avond en sommigen van ons van ver moeten komen, stellen wij het op prijs om ook echt aanwezig te zijn op de datum die je hier kiest.

14 + 6 =