Informatieavond

Heb je plannen om te trouwen? Is hij gisteren op de knieën gegaan, of heb je al een datum of misschien zelfs een locatie in gedachten? We geven je met veel plezier advies over hoe je het beste je huwelijk kan laten vastleggen.

Op bezoek bij Banganimation

Regelmatig organiseren wij op een doordeweekse avond een bijeenkomst in onze studio voor bruidsparen die meer willen weten over wat op dit moment mogelijk en hip is op het gebied van trouwfilms en bruidsfotografie. Tijdens deze avond hebben wij meer tijd voor jullie vragen dan bij trouwbeurzen.

Onder het genot van een hapje en een drankje krijgen jullie voorbeelden van trouwalbums en films te zien. Daarnaast mogen jullie al je vragen aan ons stellen. Ook laten wij soms bruidsparen aan het woord die jullie voor zijn gegaan.

Onderwerpen

Tijdens een informatieavond behandelen we onder andere het volgende:

 

Agenda

Houd deze pagina in de gaten voor komende informatie avonden. Na de zomer starten wij het nieuwe seizoen.

Om ervoor te zorgen dat wij alle tijd hebben voor jullie vragen beperken wij het bezoekersaantal tot 4 bruidsparen.

Inspiratie

{

Voordat wij überhaupt trouwplannen hadden, zagen we op Facebook trouwfoto’s van een oud-collega voorbijkomen. We waren geraakt door de directheid en puurheid van de foto’s.

- Suzanne

Aanmelden informatie avond

Kies een info-avond die je wil bezoeken. Omdat wij veel moeite stoppen in het organiseren van deze informatieve avond en sommigen van ons van ver moeten komen, stellen wij het op prijs om ook echt aanwezig te zijn op de datum die je hier kiest.

2 + 7 =

Pin It on Pinterest

Share This